Author Topic: Can I create multiple account here?  (Read 1777 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Full Member
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 2
  • -Receive: 2
  • Posts: 126
  • Karma: +2/-0
  • General Commander of Virtual Alchemist
  • Referrals: 0
Can I create multiple account here?
« on: November 17, 2014, 11:54:31 AM »
Hello !  ;D

I am newbie here. But, I've got some experience  :P
I wanna ask simple question:
Is it allowed to create multiple account here?  :mmmm

crap removed
« Last Edit: November 17, 2014, 03:29:01 PM by Aurora »



  • Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 42
  • Karma: +0/-0
  • Referrals: 0
Re: Can I create multiple account here?
« Reply #1 on: November 17, 2014, 01:45:08 PM »
This is a free forum, you wont get any money from this forum.
What multi account for anyway?

  • Sir (...soon) (maybe)
  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 17
  • Posts: 3541
  • Karma: +97/-27
  • Referrals: 33
    • Visit me
Re: Can I create multiple account here?
« Reply #2 on: November 17, 2014, 01:53:16 PM »
No.
If you have some problem, you can ask aurora or ayman to change some detail.
But only one acc is allowed.

  • Full Member
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 2
  • -Receive: 2
  • Posts: 126
  • Karma: +2/-0
  • General Commander of Virtual Alchemist
  • Referrals: 0
Re: Can I create multiple account here?
« Reply #3 on: November 17, 2014, 02:06:06 PM »
This is a free forum, you wont get any money from this forum.
What multi account for anyway?
I knew I won't get some money from multiple Id...  :(
But, it just for fun to create some different characteristic like comic or picturebooks...  :innocent:
To get my image become stable...  8)

Just forget it, maybe this suggestion is ridiculous after all...  :hmm:

  • Full Member
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 2
  • -Receive: 2
  • Posts: 126
  • Karma: +2/-0
  • General Commander of Virtual Alchemist
  • Referrals: 0
Re: Can I create multiple account here?
« Reply #4 on: November 17, 2014, 02:08:03 PM »
No.
If you have some problem, you can ask aurora or ayman to change some detail.
But only one acc is allowed.
Ok, Roger that !  :)

more crap removed
« Last Edit: November 17, 2014, 03:30:08 PM by Aurora »

 

advertise here